Vazura potvrdio kraj pregovora sa Fiorentinom i ukazao na jednu dezinformaciju

Nikola Milenković će od predstojećeg leta igrati za Fiorentinu, a generalni direktor crno-belih Miloš Vazura otkrio je detalje transfera. 

Vazura je potvrdio da su tronedeljni pregovori uspešno završeni i da će perpektivni defanzivac od 1. jula biti fudbaler Fiorentine. 

– Vrednost transfera je 5.1 milion evra, a sav novac će, za razliku od nekih prethodnih ugovora, ići u Partizanovu kasu. Jedan od najvećih transfera poslednjih godina, Mitrovićev prelazak u Anderleht bio je "težak" 5 miliona, a od Stefana Savića polovina novca se slila u kasu BSK-a iz Borče. Nema procenata od naredne prodaje, to je bila dezinformacija, rekao je Vazura, a preneo "Sportski žurnal". 

Vazura je pohvalio Milenkovićevo ponašanje.

– Partizan je sve vreme vodio računa o Nikoli. Krajem prošle godine povećali smo mu i platu. Dobijao je razne ponude, ali izdržao je muški, svaka mu čast. Porodica Milenković je za primer, ne kao neke da ne podsećam. Nije čudo što je Bleki mnogo dobar i izuzetno vaspitan dečko. A kakav je tek igrač, znam da će da napravi veliku karijeru, dodao je Vazura.

Komentari