Milenković: Svoje zadatke do kraja sezone obaviću maksimalno odgovorno

Nikola Milenković od leta će biti član italijanske Fiorentine.


Prema rečima direktora crno-belih Miloša Vazure, dogovoren je transfer 19-godišnjeg defanzivca u Firencu.

Milenković je u razgovoru za Mozzart sport istakao da ne želi da govori o Fiorentini dok se ne završi sezona.

– Ne bih, razumite me. Meni je, verujte, u glavi samo sledeća utakmica. Gledam kako da u subotu savladamo Voždovac, nastavimo niz nepobedivosti, ostanemo u trci za titulom. Naravno, prijaju reč direktora Vazure da je posao sa Italijanima gotov, rekao je Nikola Milenković za Mozzart sport.

Mladi štoper je naglasio da će sve svoje obaveze u crno-belom dresu do kraja sezone maksimalno ispoštovati.

– Profesionalac sam. Igrač Partizana, u obavezi da se tako ponašam i postupam kako na terenu, tako i van njega. Ostaću do kraja takav, ništa se u mom načinu rada ili ponašanja neće menjati. Da pojedinostavnim: svoje zadatke do kraja sezone obaviću maksimalno odgovorno. U to niko nema razloga da posumnja. Dok sam ovde nema šanse da me sputaju bilo kakve informacije. Daću sve, ponavljam sve za ovaj klub.

Milenković se nije našao na spisku novog selektora Srbije U-21 Nenada Lalatovića. Mladi fudbaler smatra da je odluka selektora očekivana, jer su poziv dobili igrači koji su izneli teret u kvalifikacijama i obezbedili nacionalnoj selekciji da se plasira na Evropski šampionat u Poljskoj.

– Nije da sam iznenađen, ali možda selektor misli da bi ekipa koja je iznela teret kvalifikacija trebalo da učestvuje i na Prvenstvu Evrope. Što je u redu. Moje je da to prihvatim, a momcima koji nas budu predstavljali u Poljskoj poželim sreću. Siguran sam da kvalitet poseduju i da posle osvajanja evropskog zlata u konkurenciji kadeta i svetskog kod omladinaca, mogu do najsjajnijeg odličja i u ovoj uzrasnoj kategoriji, dodao je Milenković.
 

Komentari