Slovenac trenira strogoću, meta španski giganti

Iz evropske kuće fudbala upozorili su, uoči žreba za četvrtfinale Lige šampiona, sve klubove da nisu moćniji od evropskog fudbala, piše španska ''Marka''.

    
Čelnici UEFA, a posebno predsednik, Slovenac Aleksandar Čeferin, nezadovoljni su odnosom dva najmoćnija španska kluba, a najviše njihovom prepucavanjem oko toga ko je miljenik sudija i kome delioci pravde više pomažu.
    
Sve što se dešavalo na utakmici Barsleona-PSŽ samo je dolilo ulje na vatru, a pojedini zvaničnici smatraju da je suđenje Ajtekina bilo pod pritiskom, upravo kao odgovor na sporne sudijske odluku u korist Reala, tokom sezone u Primeri.
    
''Marka'' ističe da je novi predsednik Uefe, Slovenac Čeferin, mnogo čvršćeg stava od prethodnika Mišela Platinija, i da je uputio poruku španskim gigantima da nisu veći i moćniji od UEFA, i od samog fudbala. Španski list takođe navodi da bi UEFA želela da izbegne da se Real i Baselona sastanu u ove sezone u Ligi šampiona, ali žreb je u petak, i moguće je da kuglice spoje Špance već u četvrtfinalu. ''Marka'' se pita, ko bi onda sudio taj meč?
   
Svaka sličnost sa dva naša najbolja kluba je nenamerna.

 

Komentari