Slovenac trenira strogoću, meta španski giganti

0
36

Iz evropske kuće fudbala upozorili su, uoči žreba za četvrtfinale Lige šampiona, sve klubove da nisu moćniji od evropskog fudbala, piše španska ''Marka''.

    
Čelnici UEFA, a posebno predsednik, Slovenac Aleksandar Čeferin, nezadovoljni su odnosom dva najmoćnija španska kluba, a najviše njihovom prepucavanjem oko toga ko je miljenik sudija i kome delioci pravde više pomažu.
    
Sve što se dešavalo na utakmici Barsleona-PSŽ samo je dolilo ulje na vatru, a pojedini zvaničnici smatraju da je suđenje Ajtekina bilo pod pritiskom, upravo kao odgovor na sporne sudijske odluku u korist Reala, tokom sezone u Primeri.
    
''Marka'' ističe da je novi predsednik Uefe, Slovenac Čeferin, mnogo čvršćeg stava od prethodnika Mišela Platinija, i da je uputio poruku španskim gigantima da nisu veći i moćniji od UEFA, i od samog fudbala. Španski list takođe navodi da bi UEFA želela da izbegne da se Real i Baselona sastanu u ove sezone u Ligi šampiona, ali žreb je u petak, i moguće je da kuglice spoje Špance već u četvrtfinalu. ''Marka'' se pita, ko bi onda sudio taj meč?
   
Svaka sličnost sa dva naša najbolja kluba je nenamerna.

 

Komentari