Još jedna promena na Muslinovom spisku za Gruziju

Posle Nemanje Gudelja, Slavoljub Muslin, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, naknadno je pozvao još jednog igrača za utakmicu sa Gruzijom.


Napadač portugalske Brage Nikola Stojiljković našao se na spisku selektora, umesto Andrije Pavlovića.

– Nikola je dobio poziv naknadno zato što nećemo moći da računamo na Andriju Pavlovića. Pavlović se povredio na poslednjoj utakmici Kopenhagena zbog čega je u poluvremenu izašao iz igre. Reč je o posekotini. Bili smo u kontaktu sve vreme sa njim, pratili smo kako ide oporavak i verovali smo da će biti spreman za okupljanje. Međutim, prema poslednjim informacijama ipak će morati da miruje duže nego što smo očekivali. Zbog toga neće biti u mogućnosti da bude u reprezentaciji i radi sa nama onako kako smo priželjkivali. Stojiljkovićeve kvalitete dobro poznajem i verujem da će biti odgovarajuće rešenje za sve što nas čeka tokom priprema za veoma važan meč protiv Gruzije – izjavio je selektor Slavoljub Muslin.

Reprezentacija pripreme za meč protiv Gruzije počinje u ponedeljak u Sportskom centru FS Srbije u Staroj Pazovi, a utakmica se igra 24. marta u Tbilisiju.

Komentari