Ibra možda pod Vezuvom, erupcija neminovna

Zlatanu Ibrahimoviću na leto ističe ugovor sa Mančester Junajtedom. Žoze Murinjo i navijači žele da ga zadrže po svaku cenu, a kako i ne bi, kad je švedski reprezentativac već doneo dva trofeja na "Old Traford" ove sezone.

Ranije se u medijima pojavila informacija da je za njega zainteresovan Los Anđeles Galaksi, a najnovije vesti kažu da se u trku za iskusnim napadačem uključio i Napoli i da bi tim iz grada pod Vezuvom mogao da bude njegov poslednji u karijeri.

– Prelazak u Napoli? Sve je moguće, odlično mi je u Junajtedu, ali još ništa konačno nisam odlučio, rekao je Ibrahimović za "Foks sport" i izazvao paniku među navijačima "crvenih đavola".

Inače, još ranije je fudbalerov menadžer Mino Rajola pomenuo mogućnost Ibrinog odlaska u Italiju, pošto je i on sam rođen na italijanskom jugu.

– Zlatan je uvek poštovao strast koju Napolitanci imaju prema fudbalu i svom klubu. I njegov mentalitet je blizak njihovom. Dugo smo zajedno i ja sam uticao na njega po tom pitanju. Znam da bi bio dočekan kao božanstvo u Napulju, ali je još rano govoriti o tome. Mada, iskreno, sa njim se nikad ne zna, rekao je Rajola. 

Komentari