Milenković ipak na Lalatovićevom spisku

Defanzivac Partizana Nikola Milenković dobio je poziv od selektora Srbije U-21, Nenada Lalatovića, za prijateljske duele naše mlade reprezentacije protiv Švedske i Slovačke.


Novi selektor "orlića" je u izjavi za Sporski žurnal istakao da se radi o kvalitetnom fudbaleru. Lalatović želi da proveri Milenkovića u prijateljskim mečevima, kako bi video da li na njega može da računa na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

– Pozvao sam Nikolu Milenkovića iz Partizana. Igra dobro u klubu, standarno, reč je o kvalitetnom igraču, koji je nedavno potpisao za Fiorentinu. Defanzivca crno-belih dobro poznajem, jer je bio sa mnom u reprezentaciji do 20 godina i baš mi se dopao. Zaslužio je poziv. Želim da vidim koliko na Milenkovića mogu da računam na EP. Na ovaj potez sam se odlučio dodatno, jer Darko Lazić u poslednje vreme nije igrao zbog povrede, ali je zaslužio da se nađe na spisku putnika za Španiju. Sa ostalima je izneo minule kvalifikacije, rekao je Lalatović za Sportski žurnal.

Šef stručnog štaba Čukaričkog dodao je da pomno prati igre još nekoliko fudbalera i da neće biti iznenađenje ako se spisak kandidata proširi. Među njima je i Miroslav Bogosavac, koji je nedavno prešao u redove "brđana" iz Partizana.
 

Komentari