Nikolić: Motivacija igrača na visokom nivou, igramo na najboljem terenu u Srbiji [VIDEO]

Partizan dočekuje Voždovac u okviru 27. kola Super lige Srbije u subotu, 18. marta od 17 časova.


Crno-beli ulaze u suret sa zmajevima nako serije dobrih rezultata.

Strateg Partizana Marko Nikolić istakao je da je zadovoljan igrama Partizana u prethodnom period I naglasio da je dobar teren u Humskoj prednost za njegov tim.

U dobroj meri sam zadovoljan načinom na koji su fudbaleri Partizana otpočeli prolećni deo sezone. Nadovezali smo se na finiš jesenjeg dela prvenstva. Radujem se sledećoj utakmici. Imaćemo priliku da igramo na najboljem terenu u Srbiji i moći će da pruže tehnički dobar fudbal. Bio bih 100 odsto zadovoljan da smo pobedili derbi, a znate sami kako ga nismo pobedili, rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

Mladi stručnjak se osvrnuo i na sutrašnjeg protivnika.

Voždovac igra dosta dobro, imaju dobru atmosferu. Nije samo u pitanju Nenad Marinković, tu je i Mihajlov. Ne bi ih previše pojedinačno analizirao. Oni dosta rotiraju sastav. Imaju kvalitetan i širok kadar.

Nikolić je još jednom naglasio važnost motivacije njegovih fudbalera.

Ja se stalno ponavljam, ali najbitnija je motivacija fudbalera Partizana. Čini mi se da je nivo motivacije fudbalera Partizana na visokom nivou i s pravim pristupom moram da budem optimista da će napraviti jedan dobar rezultat, još jednu pobedu.

Trener Partizana je napomenuo važnost podrške navijača, koji bez obzira na broj daju veliki podsticaj crno-belima.

Ne pozivam publiku, ali želim da se zahvalim onim ljudima koji će sutra doći i koji uvek dolaze. Koliko god da bude publike na stadionu, siguran sam da će oni pružiti sjajnu podršku i dati vetar u leđa našim fudbalerima, dodao je Nikolić i rekao da sem od ranije povređenog Alena Stevanovića svi konkurišu za sastav.


 
 

Komentari