Donald se prisetio decembra 2015. godine i poželeo nastavak serije protiv Čukaričkog

Jedan od najpouzdanijih fudbalera Crvene zvezde, Mičel Donald, izrazio je nadu da će nastaviti pobedničku seriju u susretima sa Čukaričkim. Holanđanin je tri puta igrao protiv kluba sa Banovog brda, a crveno-beli su sva tri puta osvajali bodove. 

– Imao sam prilike tri puta da igram protiv Čukaričkog i sva tri puta smo trijumfovali. Utakmice sa ekipom sa Banovog brda pamtim po tome što su uvek uzbudljive, sa dosta golova. Naravno da je svima prva asocijacija ubedljiva pobeda od 7:2 koju smo zabeležili u decembru 2015. godine. To je bio moj prvi susret sa Čukaričkim, počeo sam u velikom stilu i nadam se da ću u nedelju, uz pomoć saigrača, nastaviti dobru seriju protiv ove ekipe, rekao je Donald, a preneo klupski sajt.

Čukarički je, prema njegovom mišljenju, neugodan rival, ali Crvena zvezda mora da pokaže zašto je toliko dugo na čelu tabele.

– Za nas je svaka utakmica podjednako važna, pred sebe smo na startu sezone postavili najviše ciljeve i svesni smo da moramo naporno da radimo kako bismo ih ostvarili. Zadovoljan sam kako ekipa izgleda na terenu od starta sezone, dobro se razumemo i svi smo maksimalno fokusirani na pobedu protiv koga god da igramo. Tako će biti i u nedelju, idemo na Banovo Brdo po nova tri boda. Ekipa Čukaričkog je u dobroj formi, uspešno su otvorili sezonu i sigurno nam neće biti lako, ali mi moramo da pokažemo zašto smo ovoliko dugo prvi na tabeli, dodao je vezista crveno-belih. 

Poput Crvene zvezde i Čukarički nije izgubio nijedan meč u prolećnom delu sezone. 

– Očekujem veoma tešku utakmicu, trener Čukaričkog Lalatović jako dobro poznaje Crvenu zvezdu. Iz onog što sam čuo o njemu vidim da zaista ume da motiviše igrača pred meč, održava odličnu atmosferu, a to se odražava i na igru. Svesni smo da ćemo imati pred sobom protivnika koji silno želi da nam uzme bodove, ali takve su gotovo sve ekipe koje igraju protiv Zvezde. Znamo da imamo kvalitet i da ukoliko damo svoj maksimum ne treba da brinemo za krajnji ishod, zaključio je Donald.

Miodrag Božović očekuje tešku utakmicu jer je Čukarički klub koji je najbolje organizovan u Srbiji i koji ima jednog od najtalentovanijih trenera na klupi. 

Komentari