Nikolić: Važno je da i dalje imamo glad za pobedama

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je njegova ekipa odigrala dobar meč protiv Voždovca i dodao da glad za pobedama mora da zadrži do kraja prvenstva.


– Dobra utakmica za nas, serija i dalje traje, jedna neverovatna serija, ali ponavljam, ta serija nam ništa ne znači. Ono što je važno je da i dalje imamo glad za pobedama i da to traje. Ta glad ne sme da nas napusti sve do poslednjeg kola, rekao je Nikolić posle utakmice, prenosi agencija Beta.

Fudbaleri Partizana pobedili su na svom terenu ekipu Voždovca sa 4:0 u 27. kolu Super lige Srbije. Crno-beli su seriju utakmica bez poraza produžili na 23 meča.

– Možda malo dosadjujem, ali to je činjenica. Još jednom se pokazalo koliko dobar i kvalitetan teren znači za tim koji je opredeljen ka igri. Šteta je što iz kola u kolo igramo dva različita sporta kada igramo ovde i kada se selimo po jako lošim terenima po Srbiji. Moglo je biti još golova, ali nemam nikakvih posebnih zamerki, rekao je Nikolić.

U Super ligi Srbije sada sledi reprezentativna pauza, a u narednom kolu Partizan gostuju Radničkom u Nišu.

– Posle pauze nas čeka jako teška utakmica protiv Radničkog na njihovom terenu i videćemo kakav će biti efekat pauze posle te utakmice. Istina je da se malo gubi u ritmu i da ta prva utakmica ima posebnu težinu, ali mi ćemo učiniti sve da se dobro spremimo, rekao je Nikolić.

Komentari