Makazice nisu slučajnost

Fudbaleri Partizana Uroš Đurđević i Nikola Milenković složni su u oceni da je najbitnije što su crno-beli ostvarili pobedu protiv Voždovca pred reprezentativnu pauzu na koju, kako kažu, idu u dobrom raspoloženju.


– Ono što je najbitnije je pobeda i to što u dobroj atmosferi idemo na reprezentativnu pauzu. Jako bitna pobeda za nas, ponovo dobra igra, stvorili smo mnogo šansi i što je najbitnije osvojili tri boda – rekao je Đurđević, prenosi agencija Beta.

Fudbaleri Partizana pobedili su na svom terenu ekipu Voždovca sa 4:0 u 27. kolu Superlige Srbije. Crno-beli su seriju utakmica bez poraza produžili na 23 meča.

– Veoma dobra utakmica za nas i pobeda posle koje idemo na pauzu. Kontrolisali smo igru od početka do kraja, stajali smo dobro taktički, pogotovo u drugom delu. Ispunili sve što je šef tražio od nas, maksimalno motivisano smo ušli u meč i to je na kraju donelo 4:0 – rekao je Milenković.

S druge strane, Đurđević je na pet utakmica u prolećnom delu prvenstva postigao šest golova, ali on ističe da je ekipa na prvom mestu.

– Uvek to govorim, ekipa je na prvom mestu, nije bitno ko postiže golove, bitno je da mi pobeđujemo. Znamo šta nam je cilj, a to je dupla kruna na kraju sezone – rekao je Đurđević.

On je postigao vrlo efektan prvi gol protiv Voždovca, kada je akciju završio makazicama.

– Veoma lep gol, jedan od dražih u dosadašnjoj karijeri. Nije slučajnost što sam postigao makazicama, mnogo ih vežbam posle svakog treninga – kazao je on.

Komentari