Veliko interesovanje za povratak Zvezde u “Kombank Arenu”, karte u prodaji od ponedeljka

Košarkaši Crvene zvezde u sredu dočekuju Olimpijakos u pokušaju da naprave još jedan korak bliže plasmanu u plej-of Evrolige.

Posle skoro tri meseca crveno-beli se vraćaju u "Kombank Arenu", interesovanje za meč je veliko, a karte će se naći u prodaji od ponedeljka u svim poslovnicama Eventima širom Srbije. 

Najjeftinije će biti ulaznice za nivo 400 i koštaće 600 dinara, tribina nivo 200 prodavaće se po ceni od 1200 dinara, dok će karte za parter B i perter 4 koštati 1100 dinara. Oni koji budu želeli da meč prate iz loža jug i sever moraće da izdvoje 1600 dinara, a počasna mesta će koštati pet i deset hiljada dinara. 

Ulaz Jug koji je bio zatvoren tokom jeseni i zime 2016. godine, ponovo je u funkciji i biće otvoren za posetioce, kao i tradicionalni ulaz Sever, dok će ovoga puta biti otvoren i ulaz Istok na koji će ulaziti navijači koji će biti smešteni iza koša na navijačkoj tribini.

Kapije će biti otvorene od 16.30 časova, a klub će se kao i uvek oglasiti posebnim saopštenjem oko bezbednosnih protokola i načina ulaska u dvoranu.

Crvena zvezda je još jednom podsetila navijače da je na ime kazni zbog zatvorenih prolaza i bacanja predmeta u teren već platila 70500 evra samo u 2017.godini.

Komentari