Saopštenje Bačke: Neviđen fudbalski zločin od strane sudijske trojke!

Teško da može da prođe kolo u Superligi Srbije, a da klubovi ne izraze nezadovoljstvo suđenjem.

Fudbaleri Bačke poraženi su pred svojim navijačima u susretu sa Radničkim iz Niša, ali su posle meča ostali rezignirani suđenjem Bojana Nikolića. 

U saopštenju na sajtu kluba navodi se da je suđenje u najmanju ruku bilo skandalozno, te da su glavni sudija sa svojim pomoćnicima učinili sve da domaći fudbaleri kojim slučajem ne iznenade Radnički.

– Mi kao klub, debitant u Superligi Srbije svoje utakmice igramo pošteno na zelenom terenu gde nas ne zanimaju "igre ispod žita", svaki bod osvojili smo pošteno, borbom i zalaganjem naših igrača, isto tako nećemo dozvoliti da naš klub upadne u šake nečasnih radnji ljudi koji su u srpski fudbal došli preko noći i koji imaju za cilj da vedre i oblače i pritom nanose štetu klubovima koji nisu u tim vodama.

Ovaj fudbalski zločin od strane sudijske trojke nije odavno viđen na superligaškim terenima! Domaćinima nije bilo dozvoljeno da igraju, čak šta više bili su oštećeni u nekoliko navrata tendecioznim i možemo slobodno reći bezobraznim odlukama glavnog sudije i njegovih pomoćnika. Nisu toliko pomenuti sudija i njegova ekipa sudili za Radnički, sudili su protiv fudbala i fudbalskih pravila. Pa da li je u Superligi viđeno da igrači jedne ekipe nisu hteli da izađu na teren gotovo 10 minuta na početku drugog poluvremena?! To su uradili igrači Bačke, iziritirani odlukama pomenute sudijske trojke! Igrači nisu hteli da izađu na teren drugo poluvreme i učinili su to tek na nagovor uprave kluba.

Kako je moguće da je glavni sudija vijao igrače Bačke po terenu i dodeljivao im javne opomene za navodne prigovore? Gle čuda, svi igrači kojima je ovaj arbitar pokazao kartone imaju pretnju suspenzije, pa se svi u taboru Bačke pitaju odakle je glavni arbitar na ovoj utakmici dobio informaciju da ovim našim igračima preti suspenzija.

Sve ovo bode oči imajući u vidu da Bačka u naredna dva susreta igra prvo u Surdulici protiv Radnika a onda u Bačku Palanku dolazi Novi Pazar. Dakle, direktni konkurenti za opstanak u društvu najboljih. Jasno je da je Nikolić poslat sa namerom da spreči Bačku da napravi još jedan dobar rezultat, da je ostavi i "osakati" pred dva vrlo važna meča za naš klub, piše u saopštenju na sajtu kluba iz Bačke Palanke.

Komentari