Muslin: Gruzija može da pobedi bilo koga u Evropi

Selektor reprezentacije Srbije, Slavoljub Muslin, rekao je na današnjoj konferenciji za medije da očekuje sva tri boda u utakmici protiv Gruzije. 

Srbija 24. marta u Tbilisiju nastavlja kavlifikacije za Svetsko prvenstvo, a Muslin je izjavio da se on rukovodi principom da je svaka sledeća utakmica najvažnija.

– Dobro smo analizirali našeg sledećeg protivnika, a sada je stručnom štabu da pokaže to i igračima, da ih pripremimo na najbolji način. Sledeća utakmica nije najvažnija u ovom ciklusu, ali se rukovodim da je svaka sledeća najvažnija, a ovom završavamo prvi deo kvalifikacija. Znamo da neće biti lako, ali idemo na tri boda, nema kalkulacija, rekao je Muslin novinarima u Staroj Pazovi.

Igrači su došli dobro raspoloženi, a Muslin je dodao i da ga ne brine loša forma reprezentativaca.

– Igrači su došli u dobrom raspoloženju i to me izuzetno raduje. Fali nam još nekoliko igrača, ali će svi tokom dana stići. Svakim danom do utakmice imaćemo po jedan trening. Na utakmici sam siguran da će svako pružiti svoj maksimum i ako se rukovodimo dosadašnjim iskustvom ova utakmica će biti bolja od prethodne. Nisam zabrinut zbog loše forme, jer su veoma motivisani, a to iz njih izvlači maksimum, dodao je srpski selektor. 

Prema njegovim rečima Gruzija je reprezentacija koja može da pobedi bilo koga u Evropi.

– Po šansama i po igrama zaslužili su mnogo više bodova, ali imali su tu nesreću da su gubili utakmice. Oni su ekipa koja može da pobedi bilo koga u Evropi, ali isto tako mogu da izgube od svake reprezentacije, čak i slabije od njih. Poznajem njihov mentalitet i to ću preneti igračima, zaključio je Muslin.

On je takođe potvrdio lepe vesti iz sedišta Svetske fudbalske federacije. Duel Gruzija – Srbija biće odigran 24. marta od 18 časova u Tbilisiju.

Komentari