Ivanović i Matić oprezni pred Gruziju

Branislav Ivanović i Nemanja Matić oprezni su prilikom najave utakmice sa Gruzijom, kojom će naš nacionalni tim nastaviti kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.


– Najteže su ove utakmice za koje se misli da su gotove, ali one tek treba da se dobiju. Poznajem dobro njihovu reprezentaciju. Veoma su nezgodna ekipa, pogotovo na svom terenu. Pokušaće da pokažu da su bolji, ali nećemo dozvoliti da nas iznenade. Selektor je pripremio dosta materijala, tako da ćemo ih dobro analizirati i siguran sam spremno ući u meč – rekao je Matić prilikom okupljanja reprezentacije u Staroj Pazovi.

Branislav Ivanović je dodao da je atmosfera u nacionalnoj selekciji na vrlo visokom nivou.

– Ne volim da pričam da smo favoriti u bilo kojoj utakmici, uostalom to treba da pokažemo na terenu. Čeka nas utakmica koja može da nam donese mnogo i sa tim treba da se vodimo kada je budemo započeli. Moramo da uradimo sve da pobedimo Gruziju, jer je ulog veliki. Znamo da u fudbalu ne postoje laki protivnici i lake utakmice, a jedino što će iz te utakmice biti važno, to su bodovi. Moramo, dakle, dobro da se pripremimo i uđemo motivisani u utakmicu koja će biti sve samo ne laka – istakao je kapiten "orlova".

Komentari