Nikolić: Dobra utakmica, važna tri boda

Marko Nikolić i Milan Rastavac složili su se posle derbija 28. kola Super lige da je Partizan zasluženo slavio u Nišu.


– Iznenađujuće dobra utakmica za teške uslove na terenu. Dva motivisana protivnika rastrčana i razigrana i dobra utakmica. Mi smo u uvodnoj fazi utakmice promašili mnogo izglednih šansi, Radnički je imao jednu priliku pred kraj poluvremena. I drugo poluvreme smo otvorili na isti način i mislim da smo potpuno zasluženo pobedili na teškom gostovanju. Zabeležili smo mnogo važna tri boda i sada moramo što pre da se oporavimo jer nas već u sredus očekuje važna utakmica u Kupu, rekao je Nikolić.

Trener crno-belih se osvrnuo i na podršku koji je njegov tim ima na Čairu.

– Svaka čast navijačima, ali u to nisam ni sumnjao. Ulazimo u završnicu prvenstva i podrška je mnogo važna, pre svega igračima.

Milan Rastavac je žalio za šansama svoga tima.

– Partizan objektivno jeste stvorio više šansi, međutim mi smo imali dobre periode igre i svoje prilike koje nismo uspeli da realizujemo. To i relativno jeftin primljen gol je nešto što protiv Partizana teško možete da istrpite, a da ostvarite pozitivan rezultat. Mogli smo za nijansu bolje, ali imali smo i nesreću da prilike koje smo imali, nismo uspeli da iskoristimo, rekao je Rastavac.

Komentari