Zuros: Atmosfera sjajna, Radonjiću čestitam na svemu što radi ovde

Košarkaši Budućnosti iz Podgorice nisu imali dovoljno snage ni kvaliteta da se suprotstave Crvenoj zvezdi u majstorici polufinalne serije ABA lige.


Strateg Budućnosti Ilijas Zuros istakao je da je Crvena zvezda zasluženo slavila i da je više želela pobedu. Grčki stručnjak je naglasio sjajnu atmosferu u dvorani i čestitao treneru Zvezde Dejanu Radonjiću na sjajnim rezultatima.

Na način koji je igrala ovaj meč, Crvena zvezda je zaslužila da ide u finale. Više je želela pobedu i to je pokazala na terenu. Atmosfera je bila sjajna, prava košarkaška, u maloj dvorani. To nas podseća kako je bilo u stara vremena, u malim dvoranama, sa velikim pritiskom. Iako smo izgubili želim da čestitam igračima na velikom naporu koji su uložili. Imali smo manjak koncentracije tokom treće i poslednje četvrtine i tako dali mogućnost Crvenoj zvezdi da napravi razliku i dođe do dodatnog samopouzdanja. Ovo treba da bude velika lekcija, pogotovo za naše mlade igrače. Naravno i za naš ceo tim da radi naporno tokom leta kako bismo naredne sezone bili bolji. Crvenoj zvezdi želim sve najbolje u nastavku sezone i da treneru Radonjiću čestitam na svemu što radi ovde, sve ove godine, rekao je Zuros, a preneo sajt ABA lige.
 

Komentari