Milovanović: Mislio sam na Elvisa Prislija, a ne na Miodraga Božovića

Veliku pažnju u srpskoj fudbalskoj javnosti izazvala je izjava trenera Mladosti iz Lučana da je utakmicu četvrtfinala Kupa Srbije u kojoj je njegova ekipa poražana od Crvene zvezde u Beogradu rešio Elvis Prisli.


U izjavi za Sportski žurnal iskusni trener je naglasio da u toj izjavi nije mislio na stratega Zvezde Miodraga Božovića i ostao je pri svom stavu.

– Ne želim da komentarišem suđenje. Zna se dobro na koga sam mislio. Elvis Prisli je Elvis Prisli. Daleko od toga da sam mislio na kolegu Božovića, već ponavljam: na Elvisa Prislija, rekao je Nenad Milovanović za Sportski žurnal.

Milovanović nema zamerke na gostomprimstvo od strane Crvene zvezde i dodao je da su njegovi izabranici odigrali dobar meč.

– Posle neprospavane noći mogu reći da nas je Zvezda kao domaćin dočekala izvanredno. Odradili smo odlično deo igre koji se zove blok, crveno-beli su imali samo jednu šansu u prvom delu. Svesni smo bili da će imati veći posed lopte, ali nisu nam stvarali šanse kao protiv drugih timova i iz kontre smo dali gol. Moramo da radimo na tome da kad igramo protiv jačih timova realizacija kontri bude na većem nivou, dodao je popularni "Neško".
 

Komentari