Nikolić: Igrači Partizana spremni na ovakav ritam, Voždovac dobra opomena [VIDEO]

Partizan dočekuje Radnik iz Surdulice u okviru 29. kola Super lige Srbije u subotu, 08. aprila od 17 časova.


Strateg Partizana Marko Nikolić istakao je da su njegovi igrači spremni za velike napore koje ih očekuju u narednom periodu.

Još jedna utakmica u nizu. Ušli smo u ritam kada igramo na svaka 3,4 dana. Igrači Partizana su apsolutno spremni da igraju na svaka tri-četiri dana. To je ritam koji se igra u ozbiljnom fudbalu, a mi moramo da budemo spremni, pre svega mentalno, rekao je Nikolić, a prenela agencija Beta.

Partizan je izborio plasman u polufinale Kupa, ali protiv Voždovca nije baš sve izgledalo onako kako je zamislio Marko Nikolić.

Utakmica protiv Voždovca je bila dobra opomena za nas. Nemamo mogućnost da nam ijednog trenutka pada koncentracija. Očekujem da ponovo budemo na gornjoj granici mogućnosti i da ostvarimo još jednu pobedu.

Trener Partizana je dodao da je Radnik disciplinovana i nezgodna ekipa, ali da je najvažnije da njegovi puleni budu na potrebnom nivou u subotu.

Očekujem veoma motivisanog i disciplinovanog protivnika, koji je veoma neprijatan. Naša serija traje dosta dugo i to je lep niz. Sve to nam godi, ali ne znači mnogo ako ne nastavimo u tom ritmu do samog kraja, dodao je Nikolić i pozvao publiku da nastavi sa podrškom ekipi, Voleli bismo da bude što više ljudi, ali je mnogo važnije da svi koji dodju budu kao što su bili do sada. To je vetar u ledja koji je pomogao da ova serija bude kao što je bila.


 

Komentari