Bogdanović: Kada igraš dobro svi žele da te zadrže

Bojan Bogdanović igra sjajnu sezonu u NBA ligi.


Reprezentativac Hrvatske je u prvom delu takmičarske godine u NBA briljirao u dresu Bruklin Netsa, ali njegove igre nisu pratili rezultati ekipe. Po dolasku u Vašington Vizardse stvari su se promenile i Bogdanović će igrati u plej-ofu Istočne konferencije NBA lige.

Nekadašnji košarkaš Fenerbahčea istakao je da mu je želja da ostane u Vizardsima dugi niz godina, ali da je još rano za konačne odluke.

Ne želim da promenim pet ekipa, ostajem ovde do kraja sezone, a potom ćemo videti šta će se dogoditi na leto, a ja to u ovom trenutku ne znam. Pokušaću da igram što bolje i pomognem Vizardsima da ostanemo što duže u plej-ofu, a nakon toga ćemo videti gde ću igrati naredne sezone. Kada igraš dobro svi žele da te zadrže, tako da se nadam da ću nastaviti sa dobrim igrama, pogotovo u doigravanju i da ću svojim igrama naterati čelnike kluba da me potpišu i za narednu godinu, rekao je Bogdanović.

U njegovom ugovoru postoji opcija da se vrati u Bruklin Netse po završetku sezone. Bogdanović je naglasio da ne razmišlja u tom pravcu.

Još uvek je rano za to. Ne mogu damislim o tome. Želim da se skoncentrišem na košarku. Nakon plej-of počeću da razmišljam o mogućim opcijama i koje je najbolje mesto za nastavak karijere. Trenutno sam veoma srećan u Vašingtonu, dodao je hrvatski internacionalac.
 
 

Komentari