Nikolić: Imali smo problema u prvom poluvremenu, Krunić: Neću o suđenju

Marko Nikolić je posle pobede nad Radnikom ocenio da je Partizan imao mnogo problema u prvom poluvremenu, ali da je zaslužeo došao do trijumfa.

 
– Čestitam igračima na još jednoj pobedi. Neplanirano je počela utakmica, u ranoj fazi smo primili gol iz njihovog jedinog udarca na ovoj utakmici. Radnik je bio vrlo borben, oštar i organizovan. Imali smo mnogo problema u prvom poluvremenu, ali u nastavku je bilo drugačije. Dali smo gol na vreme, napadali sa svih strana. Na kraju smo iz, potpunog čistog jedanaesterca, došli do pobede. U završnici smo imali dosta neizbiljnosti, mogli smo da postignemo još neki gol, rekao je Nikolić.

Crno-beli u poslednjem kolu pred plej-of gostuju u Novom Pazaru.

– Imamo nešto više vremena da se spremimo za utakmicu u Novom Pazaru, gde Partizan još nije pobedio u prvenstvu, od kada se Novi Pazar vratio u Super ligu. Očekujem tešku utakmicu, zaključio je Nikolić.

Simo Krunić, trener Radnika, čestitao je svojim igračima na pruženoj partiji i nije želeo da komentariše suđenje.

– Dobro smo parirali Partizanu, dobro smo zatvarili sve što je moglo da se zatvori. Po meni smo dominirali u prvom poluvremenu. U nastavku smo imali dve prinudne izmene i to nas je poremetilo. Čestitao bih mojim igračima, koji su i sa dva fudbalera manje pokušavali nešto da učine u napadu. Isključenje igrača nas je poremetilo, ali ne želim da komentarišem suđenje, sve ste videli, rekao je Krunić.

Komentari