Liga B timova: Zvezda sa Ruizom, Milijašem, Vujaklijom… bolja od Čukaričkog

Crvena zvezda – Čukarički 3:2 (1:1)
Milijaš 28', Orlandić 60', Vučićević 86' – Mandić 8', Radonjić 60'

Crvena zvezda: Kahriman, Viveiros, Stojić, Račić, Milošević, Poletanović, Milijaš, Adžić, Srnić, Vujaklija, Sikimić.
Rezerve: Milović, Milunović, Ruiz, Senić, An. Luković, Vučićević, Orlandić.

Čukarički: Pajović, Bašanović, Mandić, Kopitović, Regan, Lagator, Milojević, Radić, Radonjić, Matić, Jevtić.
Rezerve: Karadžić, Šarić, Mehmedović, Vidosavljević, Ilić, Veličković.

U zaostaloj utakmici 2. kola Lige B timova, Crvena zvezda je pobedila Čukarički sa 3:2 (1:1).

 
Čukarički je bolje otvorio utakmicu, i već u 8. minutu Staniša Mandić je iskoristio dobar centaršut sa boka i glavom pogodio mrežu. Crvena zvezda nije imala mnogo prilika u prvom delu igre, ali onu u 28. minutu je uspela da kruniše golom. Posle napada na desnoj strani i centaršuta Srnića, Sikimić je glavom loptu spustio do Milijaša. Kapiten crveno-belih ju je prihvatio i preciznim udarcem uspeo da poravna rezultat.

U poluvremenu je trener Božović u igru poslao Milana Senića, Džona Ruiza koji se oporavio od povrede, Vanju Vučićevića i Petra Orlandića. Ovaj napadački tandem pokazao se kao raspoloženiji za igru. U 60. minutu nakon dobrih poteza i asistencije Vučićevića, Orlandić je sa 15 metara uspeo da donese Zvezdi prednost. Čukarički je nakon toga u dva navrata imao odličnu priliku za izjednačenje, ali se zaista sjajnim intervencijama istakao Damir Kahriman. Iskusni čuvar mreže nije ništa mogao u 80. minutu. Radonjić je uspeo da ga zaobiđe u situaciji „1 na 1" i donese Čukaričkom izjednačenje.

Pobedu crveno-belima doneo je Vanja Vučićević. Dobar kontranapad Crvene zvezde tekao je preko Ruiza, ovaj je pronašao mladog napadača koji odličnim udarcem trese mrežu i postavlja konačan rezultat.

Komentari