Nikolić: Očekujem dobru igru Partizana, ne idemo mi u rat u Novi Pazar

Partizan će poslednju utakmicu u regularnom delu Super lige Srbije odigrati na gostovanju u Novom Pazaru, a susret je zakazan za četvrtak, 13. april od 17 časova.


Strateg crno-belih Marko Nikolić istakao je da je ova utakmica samo jedna u nizu i da očekuje dobru igru i pobedu svoje ekipe.

Toliko se brzo nižu ove utakmice da nemam nešto novo što bih mogao da vam kažem… Jedina razlika je u broju utakmica koliko traje naša serija. Ona u ovom trenutku iznosi 26 mečeva bez poraza, ali ponavljam: ta serija nas još nije dovela nigde. Kada je reč o Pazaru, očekuje nas prvo dugačak i težak put, a onda i dobar protivnik koji je na svom terenu tradicionalno neugodan za Partizan. Očekujem da vidimo jako dobru igru Partizana. Ono u šta ne sumnjam je da vidim motivaciju, a onda da iz ta dva kvaliteta dodje i dobar rezultat, rekao je Nikolić, a prenela agencija Beta.

Mladi stručnjak je naglasio da se njegovi izabranici pitaju u ovom meču i da veruje da će motivacija svih igrača biti na potrebnom nivou. Nikolić je takođe napomenuo da ekipa  ne treba da razmišlja o kartonima i nefudbalskim stvarima.

Pazar je dobra, takmičarska ekipa, teško je igrati na njihovom terenu, ali mene zanima da vidim tačnost i preciznost u igri Partizana i motivaciju koja je potrebna za tu utakmicu. U toj varijanti ne sumnjam da će doći i rezultat koji je u ovom trenutku za nas jako važan. Ne idemo mi ni u kakav rat za Novi Pazar. Idemo da igramo utakmicu protiv Pazara, tako se i pripremamo. Ne pripremamo se za rat, već za fudbalski meč.

Partizan će se u polufinalu Kupa Srbije sastati u dvomeču sa Vojvodinom. Trener crno-belih nije želeo da u ovom trenutku komentariše ishod žreba.

Ne bi bilo u redu ni fer da sad to pričam o tome. Što se Kupa tiče jedino mogu da kažem da je polufinale i da su svi protivnici koje smo mogli da dobijemo teški. O svemu tome ćemo razmišljati u autobusu kada se budemo vraćali iz Novog Pazara, dodao je Nikolić.
 

Komentari