Olimpijski šampioni dobili novog sponzora

Vaterpolo savez Srbije ima novog sponzora.


U pitanju je klinika ACIBADEM, koja će voditi medicinsku brigu o našim vaterpolistima. Saradnja je potpisana na četiri godine.

Generalni sekretar VSS Nemanja Marijan istakao je zadovoljstvo zbog sklopljene saradnje sa klinikom ACIBADEM.

Veoma nam je drago što će jedna tako uspešna kompanija za pružanje zdravstvene zaštite voditi računa o našim reprezentativcima. Dobro je poznato da klinika Aacibadem obezbeđuje detaljnu dijagnostiku i da poseduje najsavremeniju tehnologiju i vrhunsku infrastrukturu što je od izuzetnog značaja kada je profesionalni sport u pitanju. Uspostavljanje ove saradnje obezbedili smo još jedan od preduslova da vaterpolo reprezentacija Srbije i u budućnosti ostvaruje vrhunske rezultate, rekao je Marjijan za sajt VSS.

Klinika ACIBADEM sponzoriše oko 50 sportskih klubova i organizacija širom sveta.

Ponosni smo što ćemo u ovom novom olimpijskom ciklusu biti partneri sa tako uspešnom sportskom organizacijom  kao što je Vaterpolo savez Srbije i pružiti podršku aktuelnim olimpijskim, svetskim i evropskim šampionima. Sve naše resurse i logističku podršku stavićemo u službu vaterpolo reprezentacije kako bi vaterpolisti Srbije i u budućnosti beležili vrhunske rezultate i osvajali medalje. Uveren sam da će na obostrano zadovoljstvo ovo biti veoma uspešna saradnja, rekao je istakao je Čagri Ilk, direktor sektora za sportska sponzorstva ove klinike. 
 

Komentari