Golijanin o ispadanju Partizana: Naši troškovi veći od drugih, ali sami smo krivi

Odbojkaški klub Partizan ispao je iz elitnog ranga takmičenja nakon maksimalnog poraza u plej-autu od subotičkog Spartaka.


Crno-beli će naredne sezone po prvi put u istoriji kluba igrati u drugoj ligi.

Predsednik Partizana Predrag Golijanin istakao je za Sportski žurnal da mlada ekipa nije uspela da se izdigne iz teške finansijske situacije i da će pokušati da se ekspresno vrate u najviši rang.

Žao mi je ovih mladih momaka, koji su ipak pokazali da su budućnost, ne samo Partizana, već i srpske odbojke. Nažalost, svesno podmlađivanje tima je uzelo danak. Nismo izdržali u borbi za opstanak, a kad bismo pravili detaljniju analizu sezone, shvatili bi da smo propustili bezbroj prilika. Partizan će nastaviti politiku podmlađivanja ekipe, jer je u ovim uslovima, sa ovakom lošim finansiranjem kluba od strane gradskih vlasti, nemoguće dovoditi igrače sa strane. Naši troškovi su daleko veći od drugih, jer mi plaćamo dvoranu za treniranje, a nemamo mogućnost da radimo dva puta dnevno, što iziskuje ovaj nivo odbojke. Da ne ispadne da nešto preterano kukamo i tražimo krivce u drugima. Mi smo krivi i učinićemo sve da se Partizan što pre vrati u elitu, rekao je Golijanin za Sportski žurnal.
 

Komentari