Čanak: Partizan uvek ima najveće ambicije

U petak, 21. aprila, startovaće Superliga Srbije utakmicom između Partizana i Vršca u dvorani Aleksandar Nikolić. Meč je zakazan za 20 časova.


Na konferenciji za medije u prostorijama KSS  pojavio se pomoćni trener Nenad Čanak, koji je naglasio da su ambicije Partizana u Superligi najviše, ali da će vreme pokazati koliko su one realne.

– Partizan ima obavezu da uvek ima najviše ciljeve u svakom takmičenju. Koliko je to realno u ovom trenutku, s obzirom na konkurenciju, videćemo krajem juna. Neobična situacija, počinje nova liga, neke ekipe su odigrale pozamašan broj utakmica, pre svega Zvezda mi i Mega, ali šta je tu je. Partizan ima najveće ambicije, znamo i kvalitet rivala, kažem, videćemo krajem juna šta će biti, rekao je Čanak, a preneo klupski sajt.

Crno-beli su spremni za duel protiv Vršca u prvom kolu, a Čanak je veruje da će ekipa uspešno započeti četvrto takmičenje u kojem ulčestvuje ove sezone.

– U prvom kolu sigurno da smo favoriti, igramo kod kuće protiv ekipe koju nećemo potceniti. Spremamo se najozbiljnije, imali smo i vremena da tretiramo protivnika kao da je najveći mogući rival i nadam se da ćemo pobedom otvoriti Superligu.

Partizan će protiv Vršca nastupiti bez povređenog Uroša Lukovića.Ostali igrači bi trebalo da budu spremni za start Superlige.

– Luković je van stroja, videćemo na koliko. Ima problem sa stopalom. Ima još sitnih povreda koje su karakteristične za ovaj deo sezone ali ništa ozbiljno, dodao je Čanak.
 

Komentari