Haos u Novom Pazaru: Trener optužio igrača, ovaj spreman da ide na poligraf

Prekid saradnje sa Nebojšom Vučićevićem i prelazni period do izbora novog šefa struke Novog Pazara nije doneo ništa novo ovom klubu koji je nakon Partizana ubedljivo poražen i od Bačke. 

Verovatno ključni detalj na meču dogodio se već u 5. minutu kada je Aleksandar Tasić dobio direktan crveni karton, a vršilac dužnosti trenera Saudin Huseinović, koji je čak posumnjao da je njegov fudbaler namerno ostavio saigrače na cedilu.

– Ogorčen sam načinom na koji su utakmici prišla trojica, četvorica igrača, posebno Tasić. Njegova amaterska reakcija prosto me nagoni da razmišljam i na drugačiji način, rekao je Huseinović, a preneo "Sportski žurnal". 

Defanzivac Novog Pazara nije ostao dužan svom treneru.

– Reagovao sam prilično naivno, dotakao sam protivničkog igrača i odgurnuo u predelu stomaka. Takvih prekršaja u fudbalu ima koliko hoćete, tako da nemam dilemu da je jedina i najviša kazna za učinjeno trebalo da bude žuti karton. Priznajem, pogrešio sam i zbog toga sam se klupskim drugovima izvinio u svlačionici. Do mene su sa raznih strana stigla besmislena prozivanja da sam to uradio sa namerom. Nikada, ali nikada u karijeri nisam uradio nešto namerno i spreman sam da zbog svih koji tvrde drugačije stanem i pred poligraf, izjavio je Tasić.

Podsećamo, Novi Pazar je u Bačkoj Palanci poražen 4:0 i zauzima poslednje mesto sa četiri boda manje od Metalca, poslednjeplasiranog tima u sigurnoj zoni.

Komentari