Božović: Nemamo razloga da nešto menjamo [VIDEO]

Fudbalere Crvene zvezde posle poraza u 154. večitom derbiju očekuje teško gostovanje u Kruševcu.

Trener Miodrag Božović rekao je na današnjoj konferenciji za medije da je igračima poraz teško pao, ali da upravo u ovakvim utakmicama moraju da pokažu karakter. 

– Čeka nas važna i teška utakmica. Neće nam biti lako, ali s obzirom na to da se borimo za titulu, nemamo drugog izlaza, jedino nam pobeda odgovara. Posle svakog poraza je teško, ali u fudbalu nema minulog rada. Uvek je najvažnija utakmica koja dolazi. Moramo da budemo svesni toga, a jesmo. Moramo da pokažemo pravi karakter, rekao je Božović. 

Napredak je, prema Božovićevim rečima, sasvim dobra ekipa. 

– Napredak ima veoma dobru ekipu, ima iskusne i mlade igrače koji se tek dokazuju. U Kruševcu je uvek vatrena atmosfera kada gostujemo. Zbog povrede ne mogu da računam na Milića i Pavkova, Anđelković se oporavio i putovaće sa ekipom, ali ne znam da li će da igra. Od kako je došao trener Rašović promenili su sistem igre, igraju izvanredno. Sve naše linije moraju da igraju mnogo bolje nego u derbiju. Kako god da Napredak bude igrao mi uvek napadamo i nemamo razloga nešto da menjamo, dodao je Božović.

 

Komentari