Ognjenović objavio širi spisak “orlića” za Evropsko prvenstvo

Pred kadetskom reprezentacijom Srbije nalazi se učešće na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj od 3. do 19. maja, gde su nam rivali u grupi Nemačka, Republika Irska i Bosna i Hercegovina. 

 
Selektor ove generacije igrača (rođeni 2000.) Perica Ognjenović obelodanio je širi spisak igrača koji će biti na okupu od 24. aprila u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, a dan kasnije planiran je poslednji filter, utakmica sa Radom (16,00). Dan pred odlazak u Hrvatsku (reprezentacija će boraviti u Umagu), „orlići“ imaju generalnu probu u meču sa Ukrajinom, 27. aprila u 18,00 u Sportskom centru FSS.

Golmani: Miloš Gordić (Crvena zvezda), Aleksa Milojević (Jagodina), Dušan Antić (Amien), Luka Radotić (Čukarički)

Odbrana: Aleksandar Kostić (Crvena zvezda), Dimitrije Kamenović (Čukarički), Zlatan Šehović (Partizan), Jovan Vladimir Pavlović (Sport Tim, Banjaluka), Lazar Marić (Štutgart Kikers), Svetozar Marković (Partizan), Luka Sabov (B93 Kopenhagen)

Sredina terena: Marko Janković (Crvena zvezda), Armin Đerlek (OFK Beograd), Željko Gavrić (Crvena zvezda), Ivan Ilić (Crvena zvezda), Mihailo Nešković (Vojvodina), Stefan Stanković (Inter), Vanja Zvekanov (Spartak, Subotica), Uroš Gajić (Partizan), Mateja Zuvić (Partizan), Igor Šehapi (Partizan), Filip Stojiljković (Cirih), Slobodan Babić (Rad)

Napad: Nikola Nović (Partizan), Milutin Vidosavljević (Čukarički), Filip Stuparević (Voždovac), Jovan Kokir (Partizan).

"Orlići" otvaraju turnir sa Republikom Irskom, 4. maja u 16,30, tri dana kasnije, tačno u podne, sastaju se sa Nemačkom, a 10. maja, takođe u 12,00, rival im je Bosna i Hercegovina. Sve mečeve u grupi naša selekcija igra u Kostreni. Plasman u nokaut fazu obezbediće dve selekcije.

Komentari