Božović: U Srbiji svi znaju ko je šta i kako radio ovih godina

Crvenu zvezda gostuje Voždovcu u okviru četvrtog kola plej-ofa Super lige Srbije.


Crveno-beli nemaju pravo na grešku, ako žele da zadrže vodću poziciju na tabeli i odbrane šampionsku titulu.

Strateg Crvene zvezde Miodrag Božović istakao je da problem za njegov tim može da bude podloga na kojoj se igra (veštačka trava), ali da je cilj samo pobeda.

– Neće nam biti lako na stadionu Voždovca, pre svega zbog veštačke trave na koju nismo toliko navikli. Nadam se da ćemo brzo da se priviknemo, odigramo dobru utakmicu i tako se približiti na još tri koraka do titule, rekao je Božović, a prenela agencija Beta.

Crnogorski stručnjak je naglasio da je Voždovac dobra ekipa i da činjenica što za sada nemaju trijumf u plej-ofu može samo da zavara.

Voždovac je uspeo da se plasira u plej-of dobrim igrama. To što nemaju pobedu ne znači ništa jer se u sportu završavaju sve serije, i pozitivne i negativne. Ne smemo da razmišljamo u tom pravcu.

Na otrovne strelice pojedinaca iz tabora večitog rivala, Božović je imao sledeći komentar:

Ignorisanje je najbolja stvar. Kada nekog ignorišete, on se nervira. Ne želim uopšte da pominjem ikoga da ne bih ikome davao priliku da mi odgovara ili pravi saopštenja. Svi u Srbiji vrlo dobro znaju ko je šta i kako radio svih ovih godina, od 1992, dodao je Zvezdin trener.
 

Komentari