Posle Crne Gore prekinuta utakmica plej-ofa i u Makedoniji

Polufinalna utakmica plej-ofa košarkaškog šampionata Makedonije između Rabotničkog i Karpoš Sokola nije privedena kraju.

Sudije su prekinule utakmicu nakon tri četvrtine pri rezultatu 67:60 za učesnika ABA lige, a poslednjih deset minuta biće odigrano sutra od 19 časova bez prisustva navijača.

Gosti su se tokom prvog poluvremena u nekoliko navrata žalili da su pogođeni različitim predmetima od strane navijača Rabotničkog, za šta su usledile opomene, poslednja pred kraj prvog dela igre.

Makedonski mediji prenose da je neposredni povod za prekid bila katastrofalna odluka sudije Pavlova koji je jednu rampu Mišanovića okarakterisao kao faul.

Kompletna kluba Rabotničkog je "poludela", trener Dokuzovski je dobio tehničku grešku pa su gosti stekli sedam poena prednosti posle 30 minuta igre.

Pristalice domaćeg tima nastavile su sa ubacivanjem predmeta na teren, sudije su se povukle u svlačionicu i čekale da se isprazne tribine, a kako su navijači i posle pola časa to odbijali da urade, usledio je prekid meča. 

Podsećamo da je pre nekoliko dana prekinut i meč u Podgorici zbog dojave o bombi u hali "Morača" i izražavamo nadu da se ovo navijačko ludilo neće proširiti i malo severnije. 

(Foto: ekipa.mk)

Komentari