Teodosić: Neću na silu u NBA

Kapiten košarkaša Srbije Miloš Teodosić rekao je danas da mu je trenutni prioritet odbrana Evrolige sa ekipom CSKA, a da ga posle toga čekaju venčanje i obaveze u reprezentaciji.


Teodosić je u intervjuu agenciji Beta govorio o predstojećem periodu koji će za njega biti uzbudljiv na mnogim poljima, a izmedju ostalog je rekao da želi da ode u NBA ligu, ali ne na silu.

– Video sam u medijima da sam svaki dan u drugom NBA klubu. Ja sam jasno nekoliko puta rekao da je CSKA moj klub i da ću prvo sa njima da razgovaram. Ističe mi ugovor, voleo bih da odem u NBA, ali ne na silu. Videćemo kako će se razvijati situacija u junu i da li će biti ponuda. Moji kriterijumi su košarkaški pa ćemo videti ko, šta i koliko može, rekao je Teodosić.

Reprezentaciju krajem leta čeka Evropsko prvenstvo u Turskoj, gde će imati dobru priliku da prvi put posle 16 godina postane kontinentalni šampion.

– Verujem da ćemo biti zdravi i kompletni, u najjačem sastavu. Uvek se radujem igranju za Srbiju. Nema sumnje da imamo kvalitetan, uigran i sada već iskusan tim, ali to ne mora ništa da znači. Ambicije su nam uvek visoke, ali su i drugima. Ušli smo u novi olimpijski ciklus, ali treba samo da gledamo korak po korak. Ima vremena do okupljanja reprezentacije i tek tada ćemo moći više da pričamo, rekao je Teodosić.

Kompletan intervju sa Teodosićem možete pročitati na sajtu Bete.

Komentari