Terzić: Lopovi iz Partizana nas kradu 25 godina i ponovo su nas pokrali [VIDEO]

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić žestoko je optužio Partizan na konferenciji za novinare na kojoj je predstavljen naslednik Miodraga Božovića, Boško Đurovski.


Prema Terzićevim rečima Crvena zvezda je pokradena od strane "osvedočenih lopova iz Partizana".

– Napravili su najprljaviju medijsku hajku protiv Zvezde. Pokradeni smo u večitom derbiju, kada je poslat sudija Danilo Grujić. On nije napravio greške, već je poslat sa instrukcijama da Partizan mora da pobedi. Pokradeni smo i protiv Voždovca kada nesrećni sudija Lukić nije svirao dva penala za nas u prvom poluvremenu. 25 godina traje lopovluk Partizana i pokušaj urušavanja Zvezde. Jahali su na projektu nekadašnjeg premijera, potom na projektu Tomislava Karadžića, odigrali mnogo neregularnih utakmica o čemu su govorili njihovi bivši igrači i rukovodioci. I oni se sada pozivaju na Kalčopoli, oni koji su osvedočeni lopovi, oni koji su učinili sve da Zvezdu dovedu na dug od 55 miliona evra. Mi smo taj dug prepolovili i nećemo se predati, obećavam, borićemo se i za ovu titulu, dokle god postoji šansa, rekao je Terzić.

Terzić je dodao i da je svestan svoje odgovornosti i da će po završetku sezone ponuditi ostavku, a potom se vratio na Partizan. 

– Rekao sam pre dve nedelje da mi se ne sviđa atmosfera, da je u toku medijska hajka i dizanje prašine da bi mogli da nas pokradu i to su uradili zarad sitnih ličnih interesa da bi preuzeli klub. Milion stvari je bilo u kojima je Partizan imao vetar u leđa iz Fudbalskog saveza Srbije. Od kazne Marku Nikoliću, preko neoduzimanja tri boda zbog igranja Vlahovića, zašto im nije odmah suspendovan stadion zbog nacionalističkih povika protiv Vojvodine. Ja im sigurno neću čestitati na tituli ako je osvoje, jer smo pokradeni, zaključio je Terzić.

Komentari