Đurovski: U krizi smo, moraću da analiziram neke situacije

Boško Đurovski je izgubio prvu utakmicu po povratku na klupu Crvene zvezde.


Crveno-beli su poraženi od Čukaričkog na stadionu "Rajko Mitić", ali zahvaljujući prednosti iz prvog meča izborili su plasman u finale Kupa Srbije.

Novi trener Zvezde je nakon meča istakao da se ekipa nalazi u teškoj psihološkoj situaciji  i da se što pre mora pronaći izlaz iz nje.

Nije lako, situacija je teška u ovom momentu, ali moramo to da prebrodimo. Zvezda je stvarno u psihološkoj krizi poslednjih mesec dana, što se danas videlo. Novi trener, novi zahtevi. Ova utakmica mi je poslužila da vidim mogućnosti pojedinih igrača, rekao je Djurovski, a prenela agencija Beta..

Đurovski je svestan da je moglo da bude i drugačije da je Čukarički iskoristio još neku priliku. Naglasio je da će biti promena u timu i igri.

Čestitke igračima Zvezde jer su izdržali, moglo je da bude i gore da je Čukarički iskoristio još neku šansu. Naredne utakmice će sigurno biti drugačije od ove. Nisam zadovoljan kako smo igrali, ali je ovo prva utakmica i prošli smo u finale, što nam daje nadu da ćemo se popraviti u narednom periodu. Moraću da analiziram neke situacije. Bilo je nervoze, ali novi su zahtevi, sistem igre, pozicije nekih igrača. Mnogo smo grešili. Ja hoću da Zvezda igra, počev od golmana.

O sukobu sa Gelorom Kangom, Đurovski je rekao da je sve u najboljem redu.

Nemojte da stvaramo neku situaciju. Imam super komunikaciju s njim, pošto pričam francuski, dodao je Boško Đurovski.
 
 

Komentari