Mihailo Ristić: Verujem da će biti bolje

Crvena zvezda je na prvoj utakmici po povratku Boška Đurovskog na klupa zabeležila poraz protiv Čukaričkog u revanš meču polufinala Kupa Srbije.


Ipak, zaliha od tri pogotka sa Banovog brda bila je dovoljna da se obezbedi prolaz u finale.

Mihailo Ristić istakao je nakon meča da je najvažnije da se ekipa našla u finalu i da se nada da će Zvezda uskoro zaigrati bolje.

Izuzetno teška utakmica za nas je ovo bila, pre svega psihološki, jer poznato je šta nam se sve izdešavalo u poslednje vreme. Rezultat nije bio dobar, ali važno je da smo u finalu. Nismo očekigali da tako rano primimo gol, ali imali smo viziju šta treba da radimo na terenu. Imali smo samo jedan dan da se uigramo koliko-toliko, da pokušamo da shvatimo zamisli trenera i prihvatimo zadatke. Nismo imali mnogo vremena i bilo je kako je bilo. Biće bolje, verujem, rekao je Ristić, a preneo klupski sajt.

Ristić je dodao da je cilj Zvezde u finalu Kupa Srbije jasan, a to je trofej.

Ne znam sa kim ćemo igrati u finalu, ali ko god da bude naš protivnik, Zvezda ide na pobedu i na trofej.

Mladi reprezentativac Srbije protiv Čukaričkog je nosio kapitensku traku umesto Aleksandra Lukovića, koji je meč proveo na klupi.

Nisam pre utakmice znao da ću biti kapiten, ali nije mi prvi put da sam kapiten Crvene zvezde. To mi naravno znači mnogo, satisfakcija u svakom pogledu i velika čast, dodao je Ristić.
 

Komentari