Bivši golgeter novi sportski direktor Crvene zvezde?

Po saznanju Sportskog žurnala, Blaža Raosavljevića bi na mestu sportskog direktora aktuelnog šampiona mogao da zameni nekadašnji centrafor i reprezentatvivac Marko Pantelić.


Raosavljević je podneo ostavku, i tako se solidarisao sa Miodragom Božovićem, međutim, njegova ostavka još uvek nije usvojena u Ljutice Bogdana, i on se još uvek redovono pojavljuje na stadionu.
 
– Ostavka je moralni čin, a da li će biti usvojena, ne znam. Zaposlen sam u klubu i uvek sam bio vojnik Zvezde, izjavio je nedavno Raosavljević.

Na drugoj strani, Marko Pantelić je spreman da preuzme mesto sportskog direktora, i krene u takvu avanturu, ali ako se ispune neki uslovi. On je i ranije figurirao kao mogući kandidat, a sada se govori da je najbliži toj funkciji. Pantelić se nije ni ranije izjašnjavao o tome, a ne očekuje se ni da sada to učini.

Kadrovska situacija u Crvenoj zvezdi još uvek je nepoznata i mnogo će zavisiti od ishoda aktuelne sezone, tačnije od toga da li će crveno beli uspeti da odbrane titulu, ili će se oprostiti od nje. Uspeh u prvenstvu i u finalu Kupa, verovatno bi ''ućutkao'' sve pretendente na presto, i ne bi se, na najavljenoj skupštini, ni postavljalo pitanje poverenja aktuelnom rukovodstvu, pre svega Zvezdanu Terziću. U suprotnom, ako Zvezda ostane bez titule, a bude još jednom poražena od večitog rivala u finalu Kupa, pozicije sadašnjih rukovodilaca bile bi ozbiljno uzdrmane, što se moglo naslutiti i iz reči Zvezdana Terzića na, sada već legendarnoj, konferenciji za novinare.

Pored izbora novog sportskog direktora, Crvenu zvezdu očekuje i rešenje pitanja šefa stručnog štaba, pošto je Boško Đurovski preuzeo tim kao vatrogasac, i još uvek se ne zna da li će po završetku sezone ostati na klupi.
   
Sve ovo moralo bi da bude jako brzo rešeno, jer Crvenu zvezdu očekuju kvalifikacije za evropska takmičenja, da li za Ligu šampiona ili Ligu Evrope, svejedno, ali i buran prelazni rok, s obzirom da će mnogo igrača iz sadašnjeg sastava, po najavama, napustiti stadion Rajko Mitić.

Komentari