FK Voždovac: Blažo, sram te bilo

Sportski direktor fudbalskog kluba Voždovac Goran Grkinić demantovao je navode iz Crvene zvezde da je Partizan "premirao" njegovu ekipu i istakao da "zmajevi" ne žele da budu meta prepucavanja dva najveća kluba. 

– Voždovac je ozbiljan klub i privatan klub, koji se ponaša domaćinski i koji svakog rivala ugosti pošteno na svom stadionu, pa smo tako i gospodina iz Crvene zvezde pre nedelju dana domaćinski ugostili, ali tada nije tako pričao, kako sada priča. Nije u redu da odlazeći direktor aktuelnog šampiona tako priča o nama i treba da ga je sramota. Notorna je laž da smo premirani od strane Partizan, naveo je Grkinić u izjavi objavljenoj na sajtu kluba. 

Sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević juče je rekao da "svi znaju" da je Voždovac premiran. "Svi znaju da je premiran, bilo je i u medijima, kažu 30.000 evra. Sad ja pitam, kako će oni igrati ovog vikenda ako su prošlog dobili novac od Partizana? U redu je premiranje, ali da se premiraju klubovi sa kojima igrate naredno kolo je skoro pa nameštanje", rekao je Raosavljević. 

Grkinić je naveo da se Voždovac do sada nije oglašavao, ali da je morao da reaguje jer se priča danima provlači po medijima.

– Umesto da se piše o dobroj igri Voždovca, igračima koji su odigrali odlično, o lepoj fudbalskoj predstavi, opet se pišu neistine. Nijedan jedini dinar nismo uzeli ni od koga, a igrači će biti premirani po pravilniku kluba, rekao je Grkinić. 

– Ne želimo da gospodin uzima Voždovac u svoja izlaganja i ne želimo da budemo meta prepucavanja Crvene zvezde i Partizana. Neka gospodin svoja opravdanja za uspehe i neuspehe traži u svom dvorištu, a da nas pusti da igramo fudbal, zaključio je sportski direktor Voždovca.

Komentari