Partizanov golman čeka poziv Baždarevića

Nemanja Stevanović dočekao je svoju šansu u Partizanu.


Nekadašnji golman Čukaričkog stao je na gol crno-belih nakon povrede Filipa Kljajića i od njega u klubu očekuju da pomogne ekipi da stigne do zacrtanih ciljeva u preostale tri utakmice u sezoni.

Stevanović je bio član Srbije U-21 pre nekoliko godina. Ipak, 25-godišnji čuvar mreže je istakao da ne bi imao ništa protiv da stane na gol selekcije Bosne i Hercegovine, jer poseduje državljanstvo obe zemlje.

U poslednjih nekoliko meseci bio sam u drugom planu u Partizanu i, logično, nisam ni mogao da se nadam pozivu za reprezentaciju. Imam dvojno državljanstvo BiH i Srbije i bez problema mogu da nastupam za jednu od te dve reprezentacije, iako sam imao kontakte s još jednim nacionalnim timom sa prostora bivše Jugoslavije. Ne bih imao ništa protiv Baždarevićevog poziva, naravno ukoliko ga svojim odbranama u Partizanu zaslužim. U reprezentaciji BiH nastupa moj rođak Miroslav Stevanović i znam da se radi o izuzetno kvalitetnom timu, a nekoliko reprezentativaca sam upoznao, rekao je Stevanović za bosanski portal "Dnevni avaz".
 
 

Komentari