Tončev: Prvo ćemo da obradujemo Zvezdu, a onda da je razočaramo

Fudbaleri Radničkog iz Niša u poslednja dva kola Superlige Srbije igraju protiv večitih rivala pa se može reći da i oni u svojim rukama imaju odgovor na pitanje ko će biti prvak Srbije. 

Prvi čovek Nišlija, Ivica Tončev, izjavio je da će Radnički pobediti i Partizan i Crvenu zvezdu kako niko ne bi imao šta da im prebaci.

– Radnički sa novim rukovodstvom ima samo jednu parolu, a to je da uvek ide na pobedu. Ne zanimaju nas nikakve kalkulacije, ko je protivnik, kvote i slično. Cilj nam je da pobedimo na svakom meču. Najsrećniji bih bio da najpre slavimo protiv Partizana. U tom slučaju, ovi iz Zvezde bi se ponadali da je titula njihova. A onda bih želeo da slavimo i protiv Zvezde. Tako niko ništa ne bi mogao da nam prebaci, rekao je Tončev za "Informer". 

Tončev je dodao da se za njega zna ko je i gde je radio, misleći na Crvenu zvezdu, ali da je na prvom mestu uvek Radnički.

– Hoćemo li uspeti da ostvarimo naš cilj, videćemo. Što se mene tiče, zna se ko sam i šta sam i gde sam sve radio, ali to ne znači da ću sa emocijama pristupiti prema bilo kojem protivniku. Važan mi je samo Radnički i želim sve pobede do kraja, dodao je predsednik Radničkog. 

Klub sa "Čaira" će imati veliki motiv za pobedu protiv Partizana.

– Pobedom nad Partizanom obezbedili bismo plasman u Evropu posle 35 godina. Gledao sam crno-bele protiv Voždovca i video sam da imamo šanse protiv njih. Oni su u pet utakmica gubili do 60. minuta pa preokretali rezultat i to su igrali protiv ekipa koje su slabije od nas. Prema tome, verujem u pobedu, a samo ako verujete u nešto, to će se i ostvariti, zaključio je Tončev.

Komentari