Crvena zvezda na Fajnal-foru: Odavno smo prevazišli okvire Srbije i regiona

Marketinški tim KK Crvena zvezda mts dobio je veliko priznanje za svoj vredan i predan rad pa je usledio poziv iz Evrolige za učešće na sportskoj konferenciji i to na temu sportskog marketinga i komunikacije sa navijačima. 

U vreme održavanja Fajnal-fora Evrolige u Istanbulu biće održana sportska konferencija u organizaciji Evrolige pod nazivom "Evroliga biznis samit", a u okviru nje u organizaciji Evrolige, Turkish Airlines-a i Ačibadema "Internacionalni simpozijum u košarkaškim naukama".

Želja je da se na najbolji način prikaže povezanost sporta i biznisa, kao i da predstavi trendove u fazi razvoja.

Među brojnim zvanicama biće eminentni stručnjaci iz sportske industrije, statistički analitičari, treneri, timski doktori, ortopedi, fizioterapeuti iz najboljih evroligaških timova, ali isto tako i iz NBA lige. Takođe, posebno mesto na sportskoj konferenciji zauzeće IT tehnologija, inovacije i marketing pa če tako stručnjaci iz Evrolige i NBA lige biti govornici na tu temu.

Među njima će se naći predstavnici samog krema evropske i američke košarke i to iz timova kao što su Milvoki Baks, Hjuston Rokets, Njujork Niks, Čikago Buls, Barselona, CSKA. 

Svoje mesto zauzeće i predstavnici Crvene zvezde koji će učestvovati na panelu čija je tema sportski marketing i komunikacija sa navijačima. Kako je navedeno na klupskom sajtu, poziv na Evroligin biznis samit je ogromno priznanje za vredan i predan rad marketinškog tima Crvene zvezde koji je u poslednjih nekoliko sezona pridobio brojna priznanja za učinjeno na polju popularizacije kluba i Zvezde kao brenda. 

– Ovo je još jedan dokaz da je KK Crvena zvezda odavno prevazišao okvire Srbije i regiona. I to ne samo na terenu gde u Evroligi crveno-beli košarkaši uz pomoć najboljih navijača u Evropi ponosno predstavljaju svoju zemlju i region. Menadžment kluba ovo ne smatra samo kao veliko priznanje, već kao i obavezu da nastavi u istom ritmu i postigne još bolje rezultate jer prostora za napredak uvek ima, navedeno je na sajtu crveno-belih.

Komentari