Champion Women\'s Challenge: Devojke odgovorile na sportski izazov

0
93

Kompanija Sport Vision, generalni ditributer planetarno popularnog brenda Champion, organizovala je na Malom Kalemegdanu Champion Women‘s Challenge event, specijalizovani trening za žene kojim uspešno nastavlja da promoviše trening i sport, sa posebnim fokusom na žensku populaciju.

Brojne devojke, učesnice Champion izazova na Kalemegdanu pokazale su zavidnu izdržljivost i okretnost i dokazale da se redovnim vežbanjem i fizičkom aktivnošću pored sjajne figure postižu mentalna snaga i istrajnost, neophodni za savladavanje svakodnevnih izazova.

Pobednica Champion izazova Maja Lazović nije krila oduševljenje što se naporan rad isplatio. 

– Želimo da motivišemo što više dama da se aktivno bave sportom da ulažu u sebe i svoje telo, ali pre svega da veruju u sebe. Ideja aktuelne Champion kampanje – Be Who You Want To Be – upravo ima cilj da nas ohrabri i da nam pokaže da možemo da budemo sve ono što poželimo i da ništa nije nedostižno, rekla je ambasadorka brenda Champion, fitnes instruktorka Marija Ranisavljević. 

Kao brend posebno fokusiran na sport, Champion svim ljubiteljima sporta i rekreacije nudi širok asortiman opreme za sve vrste treninga, dok kvalitet Champion proizvoda omogućava brže i lakše postizanje vrhunskih rezultata.

Komentari