Radnički se uključio u srpsko fudbalsko ludilo: Ko o čemu, Partizan o poštenju

Fudbalsko ludilo u Srbiji.

Tenzija pred poslednja dva kola u Superligi je sve veća, a tome će svakako doprineti i saopštenje Radničkog pred duel sa Partizanom u sredu. 

Crno-beli su danas pozvali UEFA da pošalje svog predstavika u Niš kako bi obezbedio regularne uslove, a iz Radničkog su poručili da mogu da pozovu i FIFA.

– Radnički će, kao i uvek, u svakom meču ići na pobedu, a izuzetak neće biti ni utakmica sa Partizanom, a ni Zvezdom. Naš klub se našao u unakrsnoj vatri između večitih rivala i smatramo da je dosta da u njihovom sukobu dovode u pitanje našu čast.

Radnički, kao i ostali klubovi, umoran je od njihovog prepucavanja. Uostalom, svoje spekulacije neka ostave kao opravdanje za svoje buduće neuspehe. Smatramo da su nedavna saopštenja Partizana još jedan pokušaj pritiska na nas. Pokazalo se više puta u prethodnom periodu da "ko o čemu" Partizan o poštenju. Najpre su se žalili zbog sudija, koji još nisu određeni, čime su opet pokušali da utiču, po staroj oprobanoj metodi na izbor sudija.

Radnički ne zna ko će biti sudija na utakmici, niti smo se bavili time. Zbog sporta i fer-pleja Partizan mora da prestane da izigrava proroka ili baba Vangu, jer to što rade nije ništa drugo nego pokušaj da utiču na izbor sudija i ishod utakmice, na šta se upravo oni konstantno žale. U svakom slučaju, naš Radnički će se boriti protiv oba kluba, jer je naš cilj da zaigramo u Evropi, navedeno je u saopštenju Nišlija.

Saopštenje iz Niša je stiglo u istom danu kao i novo saopštenje saoopštenje Crvene zvezde u kojem je pozvala UEFA da se uključi u čišćenje mulja koji Partizan pravi decenijama unazad. 

Komentari