Nikolić ne može da vodi Partizan u Nišu

Marko Nikolić neće moći da vodi Partizan na utakmici pretposlednjeg prvenstvenog kola protiv Radničkog u Nišu.


Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je kaznila trenera crno-belih jednim mečom zabrane obavljanja dužnosti i novčano sa 100.000 dinara, zbog isključenja na utakmici protiv Voždovca.

Novosti pišu da su dva paradoksa ispratila ovu odluku disciplinaca FSS. Prvo, Komisija se po starom običaju sastaje i donosi odluke četvrtkom oko 16.00. A, u ponedeljak je na kraćoj telefonskoj sednici, po hitnom postupku, odlučila da Nikolić ne može na klupu gostujućeg tima sutra uveče na "Čairu".

Drugo, trenera Partizana je u subotu u Humskoj 1 isključio glavni arbitar Dragan Čolović. Ali, tek na asistenciju četvrtog sudije Zorana Širokog koji će, posle odluke Sudijske komisije, da deli pravdu baš u sredu u duelu Radničkog i Partizana.

Prema saznanjima "Novosti", delegat meča Partizan – Voždovac Aleksandar Grdinić je u zapisnik sa utakmice uneo "da je trener domaće ekipe nazvao sudiju pogrdnim izrazom".

Disciplinci FSS su kaznili i Novi Pazar zbog incidenata psole meča sa čačanskim Borcem (2:0) u kojem je u tunelu i hodnicima izbila masovna tuča, posle koje su privedena trojica predstavnika domaćeg kluba. Tribine stadiona Novog Pazara neće biti prazne, već je samo suspendovan pomoćni trener Sausin Huseinović koji je zadržan u policijskom pritvoru.

Komentari