Hoće li uslediti čerupanje \'\'pevaca\'\’ ovog leta?

Murinjo i Gvardiola rešili su da pojačanja u poslednjoj liniji potraže u Londonu, u ekipi Totenhema.


Kako saznaje ''Dejli star'', Junajted je spreman da Totenhemu ponudi 130 miliona evra za tri fudbalera, Kajla Vokera, Danija Rouza i Erika Dajera. Žoze Murinjo planira totalnu rekonstrukciju odbrane tima sa Old Traforda, a pomenutu trojku pokušava da privuče ponuđenom platom od 120 hiljada evra nedeljno.

No, nije Junajted jedini tim koji želi da očerupa ''pevce'' sa Vajt Hart Lejna. Gotovo identične želje ima i gradski rival Siti, samo što je Gvardiola izrazio želju da na Etihad dovede bekovski tandem Voker – Rouz.
 
Naravno, u svemu se najviše pitaju ''sparsi''. Totenhemu je titula, drugu godinu zaredom izmakla, i već dve sezone su vicešampioni. Ukoliko žele da se okite trofejem Premijer lige, moraće da se pojačavaju, a ne da rasprodaju tim. 

Po prvim najavama, ''sparsi'' ne nameravaju da se odreknu sve trojice, a ako neko ode, onda će to najverovatnije biti Kajl Voker, koji nema neki naročito dobar odnos sa trenerom Maurisiom Poketinom, a i njegovo mesto u timu odavno zauzima Kjeran Tripije.

Za Vokera bi Totenhem mogao da zaradi 47 miliona evra, što za mančesterske bogataše nije neki veliki iznos, ali bi oni, da transferima ostale dvojice, dodatno oslabe drugoplasirani tim Premijer lige u narednom prvenstvu.
 

Komentari