Radonjić: Okrećemo se Partizanu

Trener Crvene zvezde mts Dejan Radonjić pričao je nakon utakmice sa Spartakom o tom meču, ali i o predstojećem ’’večitom derbiju’’ koji crveno-bele očekuje u četvrtak od 19 časova. 


– Čestitam Spartaku pre svega na plasmanu u Superligu. Želim im da nastave u ovom ritmu i da ponovo dosegnu nivo na kom su nekada bili i bili važan centar košarke. Uspeli smo da uradimo ono što smo planirali i nastavljamo sa daljim radom, rekao je Radonjić, a potom nastavio o predstojećem meču:

– Očekuje nas Partizan. Kada bude došlo vreme, ponovo ćemo konsatovati ono što je sasvim realno kada su mečevi protiv Partizana u pitanju. Ovog puta je na značaj meča dodatno to što je borba za prvu poziciju na kraju regularnog dela takmičenja. Jasno je da će Partizan da bude motivisan da što bolje odigra pred svojim navijačima, rekao je strateg crveno-belih i potom dodao:

– Igrali smo u prethodnom periodu neke mečeve koji nisu bili nalik onom što sledi. Pokušali smo da vratimo neke igrače iz povrede. Videćemo kako ćemo izgledati protiv našeg najvećeg protivnika Partizana. Lazić se vratio treninzima, ali još uvek ne trenira sa ekipom, završio je Radonjić uvodno izlaganje.

Usledilo je pitanje novinara o atmosferi u predstojećem meču uz napravljenu komparaciju sa odnosom fudbalskih sekcija ’’večitih’’:

– Ja sam trener košarkaškog kluba i time se isključivo bavim. Očekujem atmosferu kakva je uvek u mečevima između Crvene zvezde i Partizana. Neće biti iznenađenja, rekao je Dejan Radonjić.

Komentari