Đurđević: Pobeda za Marka – Leonardo: Zaboravljamo Niš, čeka nas Mladost

Najubojitiji tandem u novijoj istoriji Partizana, Leonardo i Uroš Đurđević, rešio je pitanje pobednika i u, po mnogima, ključnoj utakmici za crno-bele, protiv Radničkog na Čairu.

 
Pogurali su parni valjak ka tituli i nastavili trku za prvog strelca Super lige.

– Osećao se samo pozitivni naboj pre početka utakmice i naša jaka želja za pobedom. Bilo nam je neobično kada smo saznali da nas sa klupe neće predvoditi naš trener Marko Nikolić, ali smo dokazali da smo mentalno jaki i da izdržavamo sve udare sa strane. Ovo je pobeda i za njega, jer je mnoge stvari predvideo prilikom sklapanja pobedničkog mozaika. Pritisak je nešto normalno u sportu ako je titula u pitanju. Ja sam neko ko obožava da igra kada je tenzija. Nemam problem da se nosim sa pritiskom koje nose ovakve utakmice, kao sada kada se rešava prvenstvo. Mislim da to dokazujem od samog dolaska u Partizan. Hvala navijačima na neverovatnoj podršci, rekao je Uroš Đurđević za sajt Partizana.

– Želim pre svega da se zahvalim svim Grobarima na fer i sportskom ponašanju i fenomenalnoj atmosferi. Stadion je bio prepun baš kao da smo igrali u Humskoj. Znali smo da će utakmica biti teška i da je ovo korak više ka tituli. Šef nas je dobro pripremio i zaista smo presrećni. Dao sam prvi gol, a potom je Uroš zatvorio čitavu priču. Našoj sreći zaista nema kraja! Presrećni smo. Ostalo je još jedno kolo i nadam se da ćemo posle njega imati puno razloga za slavlje. Ipak, idemo pažljivo, hladne glave, baš kao što šef kaže. Već danas se ovo zaboravlja i okrećemo se utakmici sa ekipom Mladosti iz Lučana, rekao je Leonardo.

Utakmica 37. kola Super lige Partizan – Mladost igra se u nedelju 21. maja od 18.30 časova.

Komentari