Veličković: Partizan kod mene budi posebnu vrstu emocija

Novica Veličković junak je pobede Partizana nad večitim rivalom u devetom kolu Super lige.


Kapiten crno-belih postigao je odlučujući koš na meču sa zvukom sirene i obradovao armiju navijača Partizana.

Ne znam da li sam ijedan derbi pre ovoga imao ovako nešto u poslednjih deset sekundi. Dobro mi je Ratkovica dodao, ja se potom otvorio i pogodio, a Andrić je pre toga dao važnu trojku gde smo izjednačili, Hečer je dao dve trojke i vratili smo se. Stalno im pričam da protiv Zvezde možeš da imaš napadački 'malo', ali u odbrani ne smeš da imaš slabih minuta nego moraš da si u 'ful' kontaktu non-stop i da se držiš na taj način, rekao je Veličković nakon meča, a preneo Mondo.

Iskusni krilni centar je istakao da je Partizan ponovo pokazao da može da ravnopravno igra protiv Crvene zvezde.

– Pokazali smo da možemo da igramo s njima i meni je to najbitnije. Kad bismo na ovakav način, na ovakav 'kontakt' igrali i da nema lakih koševa, kako i oni zapravo igraju, lakše bi dolazili do pobeda. I te prazne minute bi lako podnosili jer bismo kontrolisali odbranu.

Veličković je dodao da prati rezultate i igre fudbalskog kluba i da se nada da će za vikend oni uspešno završiti prvenstvo Srbije i osvojiti titulu.

– Mi smo uz fudbalere, pratimo ih, i odgovor naše publike na sve to je izvanredan. Bilo je i nas ispred stadiona, osećaš da moraš da daš podršku. Sad je ostalo još to jedno kolo i nadamo se da će dobiti tu utakmicu na JNA i da će sve biti dobro. Partizan kod mene budi posebnu vrstu emocija, dodao je Veličković.
 

Komentari