Nikolić pred Mladost: Završni korak do ostvarenja cilja

Partizan je stigao na korak od osvajanja šampionske titule u Srbiji.


Crno-beli u poslednjem kolu Super lige dočekuju lučansku Mladost u nedelju, 21. maja od 18.30 časova, i dovoljan im je bod da prigrabe trofej.

Trener Partizana Marko Nikolić je na konferenciji za novinare pozvao na oprez, jer je Mladost najprijatnije iznenađenje šampionata. Podsetimo, Lučanci su obezbedili četvrto mesto i plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Došli smo na završni korak do ostvarenja cilja. To je rezultat potpunog fokusa, odricanja, cele sezone zbog kvaliteta igre, a ova serija ne bi mogla toliko da traje. Još ništa nismo osvojili, dolazi nam Mladost, tim koji je najprijatnije iznenađenje prvenstva i apeluje da svi shvate da utakmica nije svečarska, već takmičarska, rekao je Nikolić, a prenele Novosti.

Još uvek nije poznato da li će utakmici u Humskoj moći da prisustvuju gledaoci. Nikolić se nada da će Disciplinska komisija FSS prepoloviti kaznu Partizanu.

Tehničke stvari ne mogu da potvrdim, ali sam apelovao ako odluka bude aktivna da se otvori stadion. Ubeđenja sam da odluka defininitivno nije trebalo da bude drastična. Velika je retkost da se okupi 500 gledalaca na stadionima u Srbiji, sada imamo priliku da učinimo naš fudbal boljim.

Nikolić se osvrnuo i na nefudbalske stvari u finišu šampionata Srbije.

Čovek sporta sam i moj posao je da se igrači prikazuju samo na terenu, trudim se da moj tim bude sve bolji. Sve ostalo i čitav ambijent koji se stvara oko fudbala, odsustvo zdravog razuma, i činjenica da je teško prihvatiti da je drugi tim bolji, dodao je Partizanov trener.
 

Komentari