Sudijska komisija: Radnički oštećen protiv Partizana

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije saopštila je da je bilo grešaka arbitara na utakmicama 36. kola Super lige Srbije.


U saopštenju dostavljenom agenciji Beta navodi se da su sudije pravile greške na utakmicama Mladost – Napredak i Radnički – Partizan.

Zbog objektivnog informisanja javnosti, a u skladu sa Sudijskom konvencijom UEFA čiji smo i mi potpisnici, prinudjeni smo da reagujemo i iznesemo činjenično stanje posle najnovijih optužbi i saopštenja FK Radnički iz Niša i FK Napredak. Na utakmici Mladost – Napredak sudija je evidentno napravio propuste na štetu FK Napredak u smislu tehničkih i disciplinskih mera. Na utakmici Radnički – Partizan sudija je na samom početku utakmice imao propust u izricanju disciplinske mere (kartona prema igraču Urošu Djurdjeviću iz Partizana), kao i pomoćni sudija koji je pogrešno procenio i zaustavio napad domaće ekipe (signalizirao ofsajd), navodi se u saopštenju.

Sudijska komisija takođe je naglasila da se neće oglašavati na saopštenja klubova, ali da će donositi odluke I kazne u skladu sa propisima takmičenja.
 

Komentari