Šekularac dobio spomenik u rodnom Štipu [VIDEO]

Legendarnom fudbaleru Crvene zvezde i nekadašnjem reprezentativcu Jugoslavije Dragoslavu Šekularcu podignut je spomenik u rodnom Štipu.


U manifestaciji, koja je organizovana pod pokroviteljstvom opštine Štip i Žarka Kaluđerovića, snage su odmerili i veterani Bregalnice i Crvene zvezde.

O Šekularcu je govorio još uvek aktuelni trener crveno-belih Boško Đurovski. A cast Šekiju svojim prisustvom ukazali su: Jovan Kule Aćimović, Stanislav Karasi, Miloš Šestić, Zdravko Borovnica, Dragi Kanatlarovski, Boško i Milko Đurovski, Ilija Najdoski, Trifun Mihajlović, Mitko Stojkovski i Kiril Dojčinovski.

Nisam veliki govornik kao Boško jer su mi pametne bile noge. Moram da se zahvalim gradonačelniku Štipa, kao i svim Štipljanima jer su dozvolili da mi se napravi spomenik. Hvala i Žarku Kaluđeroviću kao i Zvezdinim veteranima koji su došli da mi uveličaju ovu proslavu. I da znate da se i danas osećam kao Štipljanin, rekao je Šekularac, a preneo sajt Crvene zvezde.

Dragoslav Šekularac je druga Zvezdina zvezda. U crveno-belom dresu za jedanaest godina odigrao je 375 utakmica i postigao 119 golova.


 

Komentari