Rolan Garos (osmi dan): Na terenu Đoković, Zimonjić, Krunićeva i juniori

Organizatori Rolan Garosa objavili su program za nedelju, 4. jun.


Od predstavnika Srbije na terenu će se naći Novak Đoković, Nenad Zimonjić, Aleksandra Krunić, Marko Miladinović i Olga Danilović.

Duel Novaka Đokovića i Alberta Ramosa Vinolasa iz Španije biće četvrti po redu na terenu Filip Šatrije. Program od 11 časova otvaraju Svetlana Kuznjecova i Karolina Voznijacki. Potom će svoj meč nastaviti Rišar Gaske i Gael Monfis. Ovaj duel je prekinut pri vođstvu Monfisa 6:5 u prvom setu. Pre Đokovića i Ramos Vinolasa na centralnom terenu snage će odmeriti Venus Vilijams i Timea Baščinski.

Nenad Zimonjić će u paru sa Fernandom Verdaskom igrati meč trećeg kola muškog dubla protiv Sema Grota i Roberta Linšteda, a ovaj duel je treći po redu na terenu 14, nakon ženskog singla i dubla.

Aleksandra Krunić i Ajla Tomljanović sastaće se sa prvim nositeljkama Lusi Safarovom i Betani Matek Sends ma terenu broj šest nakon duela Anastasije Sevastove i Petre Martić.

Na Rolan Garosu startovaće takmičenje i u konkurenciji juniora i juniorki. Olga Danilović, koja ima status devetog nosioca u prvom kolu će igrati protiv Kineskinje Ksi Ju Vang na terenu broj 15. Ovaj meč je drugi po redu na ovom terenu. Marko Miladinović odmeriće snage sa Sebastijanom Kordom u trećem meču na terenu broj četiri.
 

Komentari